Muhafazakar Giyim Sektörünün Kalbi, Lifestyle Turkey - 2019 - Belen Haber Ajansı Muhafazakar Giyim Sektörünün Kalbi, Lifestyle Turkey - 2019 - Belen Haber Ajansı 

Muhafazakar Giyim Sektörünün Kalbi, Lifestyle Turkey - 2019


Muhafazakâr giyim konusunda Türkiye ve Ortadoğu'daki tek ticari fuar olan Lifestyle-Turkey 2019 Muhafazakâr Giyim Fuarı bu yıl 17-19 Ocak 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde 3.kez kapılarını açacak.
Muhafazakar Giyim Sektörünün Kalbi, Lifestyle Turkey - 2019

Reklamlar
Reklamlar
Reklamlar

Ülke genelini kapsayan profesyonel bir buluşmanın eksikliğini de gideren Lifestyle Turkey Fuarı, mağaza, butik, toptancı ve online satış kanallarından oluşan 5 bini aşkın yurt içi ve yaklaşık 1000 uluslararası alıcıya Türkiye'nin önde gelen muhafazakar moda tedarikçileriyle aynı anda ve aynı yerde ulaşma imkanı sağlayarak sektöre hizmet verecek.

Birçok tasarımcının gözdesi olan muhafazakar giyim pazarı dünyanın da merakla takip ettiği bir akım haline geldi. Türkiye ise muhafazakâr giyimkonusunda Dünya'da modayı yöneten ülke olmaya devam ediyor. LifeStyle-Turkey 2019 Muhafazakâr Giyim Fuarı birbirinden değerli Türk ve yabancı tasarımcılarıyla uluslararası platformda muhafazakar giyim modasına yön vermeye devam edecek.

 

Her yıl global muhafazakar giyimin trendini belirlemesi ve ticarete yön vermesi hedeflenen buluşma Lifestyle- Turkey 2019 Fuarı 3. yılında artan katılımcı sayısı ve T.C. Ticaret Bakanlığı desteğiyle güçlendirilmiş yurtdışı alım heyeti çalışmaları ile 1000'e yakın uluslararası alıcı ve 30'u yurtdışı olmak üzere 100'ü aşkın ihracatçı firmayı bir araya getirecek.

Suudi Arabistan, Afganistan, İran, Irak, Ürdün, Lübnan, Rusya, Güney Afrika, Filistin, Almanya, Hollanda, Fransa, Endonezya, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Nijerya, Cezayir, Libya gibi bir çok ülkenin sektör kurum yetkilileri ve resmi temsilcilerinin de bulunacağı fuarda Türk üretici firmalarına ihracat kapıları açılacak.

Federal Fuar tarafından organize edilen, Türkiye ve Dünya'da ki muhafazakar moda anlayışına yön veren Lifestyle Turkey – 2019 Muhafazakar Giyim Fuarında sektörde yer alan üretici markalar yaz koleksiyonlarını, sektör profesyonellerine sunarak üç gün boyunca yeni iş birliklerine imza atacaklar.

Reklamlar
Reklamlar
Reklamlar


Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar

div id="fb-root">