Netflix’in İlk Türk Dizisinden İlk Fragman! - Belen Haber Ajansı Netflix’in İlk Türk Dizisinden İlk Fragman! - Belen Haber Ajansı 

Netflix’in İlk Türk Dizisinden İlk Fragman!


Netflix’in ilk Türk dizisinden ilk fragman yayınlandı! Türk yapımı dizinin ne zaman izleyici karşısına çıkacağı henüz bilinmiyor.‘Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi’ isimli romandan esinlenerek hikayesi Atilla Ünsal ve Aşkım Özbek tarafından yazılan dizinin senaryosu ise İpek Gökdel‘e ait.
Netflix’in İlk Türk Dizisinden İlk Fragman!

Reklamlar
Reklamlar
Reklamlar

‘Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi’ isimli romandan esinlenerek hikayesi Atilla Ünsal ve Aşkım Özbek tarafından yazılan dizinin senaryosu ise İpek Gökdel‘e ait.

Aksiyon ve macera dolu dizi, İstanbullu genç süper kahraman Hakan’ın maceralarına odaklanıyor. İstanbul, gizemli ölümsüzlerin tehdidi altında kalınca şehri kurtarma görevini Hakan üstlenir. İstanbul’un son muhafızı olarak göreve atılan Hakan son derece fantastik bir maceranın içinde bulur kendini.

 

Çağatay Ulusoy‘un başrolünde olduğu dizide Ulusoy’a Okan Yalabık, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan ve Mehmet Kurtuluş eşlik ediyor.

Binnur Karaevli’nin yarattığı dizinin yönetici yapımcı koltuğunda Onur Güvenatam otururken, yapımcılığını Alex Sutherland yürütüyor. Dizinin yönetmenliğini ise Can Evrenol üstleniyor.

Reklamlar
Reklamlar
Reklamlar


Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar

div id="fb-root">